Cosmote lider la portari ~ Bilete la Concerte, Despre Concerte si diverse lucruri sociale si tehnice !

6 ianuarie 2009

Cosmote lider la portari

Odata cu portabilitatea numerelor (am scris eu un post mai vechi despre asta) fiecare om poate sa treaca de la o companie de telefonie la alta fara sa isi piarda numarul de telefon.

La 2 luni de la lansarea acestui serviciu, conform ANC (Autoritatea Nationala in Comunicatii) au fost depuse 25000 de cereri. 21000 la telefonia mobila si 3000 la telefonia fixa.

Asa cum ma asteptam Cosmote este pe primul loc la numarul de portari in reteaua sa (5.960) ! Il urmeaza strans Orange (4.167) si restul plutonului Vodafone (3.778), Zapp (41) si RDS (38)!

La telefonia fixa insa situatia este mai rea din punctul meu de vedere: Vodafone (555) si Upc (425) conduc plutonul urmati de : Atlas Telecom – 1, Dial Telecom – 26, Euroweb – 5, GTS – 7, RCS&RDS – 403, Romtelecom – 210, Telemobil – 62.

Ca sa devin al 39-lea utilizator portat la RdsRCS (Digimobil) o sa ma duc saptamana asta sa fac o cere ! O sa va anunt ce probleme am intampinat!

Concluzie : toti vor sa fuga de Vodafone !

Fugiti si voi !!!

Pentru detalii vizitati siteul specializat portabilitate.ro

PS : Costelino "rusinica" ca nu ai vrut sa portezi numarul!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ma amuzam cand vedeam si reclama la Cosmote, probabil ei animati de bune intentii ca poti sa iti pastrezi nr. si sa iti faci abonament la ei, totul GRATIS. Nicio probema cu gratis dc chiar beneficiezi de ceva dar eu personal am fost la Cosmote si am facut o cerere de portare (undeva pe la inceputul lunii decembrie) pe care ei au transmis-o la Vodafone si surpriza: eram al 5000 si nu stiu cat in asteptare iar cererea urma sa fie luata in considerare, deci nu sa primesc rasspuns, undeva dupa 2 saptamani, adica pe la Craciun. (cand eu aveam nevoie, ca tot omul, sa imi fac abonament de sarbatori si ca dupa aceea nu mai sunt cine stie ce oferte prin ianuarie). Nici pana acum nu am primit raspuns si nici nu o sa mai primesc ca mi am baga pic si am reziliat de tot cu ei. acum am un nou nr si sunt f fericit! :DDDDD succes la portari!

Stefan Vladu spunea...

Poate ca ai dreptate :)
Dar eu asteptam !
Oricum am fost si eu la RDS si am intampinat prima piedica ! M-au trimis de aici din Aviatiei la reprezentanta de pe Teiul Doamnei !
Dar o sa ma duc si o sa fiu invingator !

Anonim spunea...

Salut ! Am portat si eu un numar! Pot sa spun ca sunt un norocos al portarii. Pe 7 ianuarie am depus cererea de portare si am primit raspuns in 8 zile. Cei de la Cosmote s-au miscat destul de repede. Insa adevarat este ca cei de la Vodafone nu se misca prea repede, in mod normal eu trebuia sa portez pe 20 ianuarie si ei m-au programat pe 28. Oricum am rabdare si am reusit !!!