Lyoness teapa si neseriozitate ~ Bilete la Concerte, Despre Concerte si diverse lucruri sociale si tehnice !

16 martie 2012

Lyoness teapa si neseriozitate

Salutare, vad ca e plin internetul de sustinatori ai sistemului Lyoness.
Am zis sa mai fac un post si pentru cei care sunt impotriva sistemului, sau cum ar spune sustinatorii pentru cei care nu il inteleg ca nu au fost la meet-ingul impresionant!

Din pacate sunt si eu membru in acest sistem, inscris de un bun prieten. La inceput totul a parut frumos si bun.
Faceam cumparaturi la Carrefour, am platit 80 de lei pentru a inscrie prieteni in sistem, am reusit sa inscriu chiar 3.
Cand m-am inscris stiam ca pot inscrie membrii online cu 1 euro, chiar au aceasta optiune pe site.
Problema a inceput cand au schimbat aceasta regula si trebuiai sa ii pui sa semneze, asta dupa ce le luai toate datele. In acel moment am contactat ''help-lineul" lor sa le cer banii inapoi, bani care erau pentru inscrieri online si nu aveam chef sa ma duc personal prin toata tara sa iau hartia cu semnatura de la fiecare membru.
Ei au motivat aceasta regula pentru a limita numarul de fraude care au avut loc in sistem. Fraudele oricum or sa fie, ca daca ai datele la un om poti sa ii faci pe hartie o semnatura si tot sa fraudezi sistemul linistit !

Surpriza ... tocmai firma care are sloganul "Banii inapoi la fiecare cumparatura" refuza sa imi dea banii inapoi. Foarte ciudat. Mi-au spus ca bani din contul de cumparaturi se pot folosi numai in sistemul Lyones si ca nu se pot retrage.
Ideea e ca nimic nu e scris niciunde si orice problema ai te pune sa contactez superiorul tau. Eu nu am de gand sa ma cert cu prietenul meu din cauza Afacerii Lyoness. Ei au schimbat regulile in timpul jocului si sponsorul meu nu are nici o vina.
Oricum nu pot sa inteleg cum pot sa traga ei de acesti 70 de lei in loc sa mi-i vireze in cont si sa ingropam securea razboiului!

In putinul meu timp de stat in sistem am trait tot felul de schimbari in raul meu.

  • inscrierea online nu mai e online
  • orice membru inscris trebuie sa efectueze o cumparatura in 21 de zile, altfel i se dezactiveaza contul
  • cash-back-ul pentru membrii inscrisi la benzina a scazut de la 0,5% la 0,25%
  • eliminarea hypermarketului Carrefour din reteaua Lyones

Cand m-am inscris tin minte ca Carrefour-ul era lauda lor maxima, ca Lyoness este o companie serioasa daca poti cumpara de la cel mai mare hypermarket din Europa, bla bla, acum ce sa inteleg? Ca nu e o companie serioasa bine inteles, daca pana si Carrefour a renuntat la serviciile lor, lucru care il vad pe pielea mea!

Dupa numeroase discutii si reclamatii in care nu m-am putut intelege in nici un fel cu ei m-am decis sa cumpar un bon de benzina LukOil de 50 de lei.
Surpriza ... nu merge :

Imi da o eroare ciudata pentru mine : Nu a fost realizat numărul minim de 300,00 pentru categoria Bonuri valorice (ce o fi acest numar de 300? O avea legatura cu Termopile?). Am contactat iar support-ul sa imi traduca. Ar fi vorba ca valoarea minima a bonurilor valorice trimise prin posta este de 300 de lei. Oricum mentionez ca nu am selectat cum sa fie trimise si nici ce valoare minima nu stiam ca ar exista. Aiurea.
Toate sunt facute in varf de pen_ita, traducerea siteului, explicatiile, se lauda ca au parteneri pe Burger King, Skype, dar asta pe plan international probabil, desi nu cred nici asta!

Cam asta este in opinia mea de spus despre afacerea Lyoness . Sunt sigur ca o sa sara in sus protectorii afacerii si sa spuna ca nu stiu cu ce se mananca, ca nu am fost la meeting, cutare, etc ... si bine inteles o sa dea vina pe sponsorul meu :)

Nu trebuie sa merg la nici un meeting ca sa vad ca firma nu este serioasa. Daca se cramponeaza atat pentru 70 de lei trageti singuri concluziile !

Sunt sigur ca sunt mult mai multi care au bagat mii de euro si nu i-au mai vazut, dar na, fiecare cu cat il duce capul!

Am facut acest post sa semnalez aceste probleme, nu neaparat sa denigrez compania!
Eu nu am mare lucru de impartit cu ei. Doresc sa imi recuperez banii banii si sa ii beau la un partener Lyoness! Iar daca vreau sa inscriu membrii o sa platesc din nou :)


67 de comentarii:

Anonim spunea...

1. NU trebuie sa mergi prin toata tara . Pot sa le trimiti prin mail, fax, posta si ei sa semneze si sa trimita la lyoness (inregistrari@lyoness.ro)- sau prin fax, sau prin posta.
2. Faza cu 21 zile nu nici un impediment pt. ca doar pentru asta se face cardu pentru cumparaturi. Si atunci daca nu cumpara dupa ce sa il mai inscrii.
3. Daca citesti CGA-ul te lamuresti.
4. Faza cu 300 lei e relevanta pt. ca atunci nu mai platesti curierul . Daca tu comanzi bonuri de 50 lei si platesti curierul unde e faza cu discountul?
5. Daca cumperi bonuri de OMV o sa vezi ca , cashback-ul este 1%, 0.5%, 0.5% si 1%
6.Lyoness este ca si un mall. Unele firme vin altele pleaca asta nu e problema Lyoness pt. ca nu depinde de o firma. In loc de Carrefour a intrat Profi si se vb. de Kaufland. Daca te uitai in Polonia Carrefour e partener Lyoness si dau discount 6%. Ce sa facem traim in Ro.
7. Pun pariu ca peste 1 an sau 2 lanturile de market-uri vor sta la coada la Lyoness.
8. Intradevar office-ul din Romania lasa de dorit ca si comunicare si profesionalism.

Stefan Vladu spunea...

4. Nu am cerut prin curier sau ceva... puteam sa merg sa le ridic de la sediu ca stau in zona! Deci nu m-a inrebat cum sa le livreze si mi-a pus aceasta limita aiurea.
5. vroiam sa cumpar Luck Oil. Nu imi plac OMV :)
7. in fiecare an .... se intampla toate peste 1-2 ani ....

Anonim spunea...

exista un avocat care ar dori sa se ia de aceasta firma? si daca da, care este acel avocat? cum pot sa lua legatura cu el?

Anonim spunea...

Aiurea, esti un frustrat..

Stefan Vladu spunea...

Aiurea, intradevar! Cat despre frustrare, cred ca reciproca e mai valabila!

Bogdan spunea...

Prietene daca nu sti ce vorbesti mai bine taci. Nu incepe sa faci acuzatii fara sa sti despre ce vorbesti. Sunt convins ca tu nici macar nu ai habar de ce inseamna Lyoness. Asa ca te-as ruga sa iti ti gura. Sunt persoane. Mii de persoane care vede din Lyoness ceea ce este, o afacere. daca tu esti asa incuiat la minte incat nu esti in stare sa vezi te rog, TACI! Tu nu ai habar da atentezi impotriva unei afaceri de milioane de consumatori care are toate certificatele pana si Tuv Rheiland, certificatul German care doar 10 asociatii din toata lumea il au. Asa ca te rog nu mai tot vorbii prostii daca esti incuiat la minte. O zi buna!!

Stefan Vladu spunea...

Tot ce am scris este cat se poate de real. Nu inteleg ce te supara. Si bun, imi asum ca nu ma pricep la aceasta "afacere" si vreau sa ies ... dar dupa cum sper ca ai citit , nu se poate!

Bogdan spunea...

In loc sa tot comentati pe degeaba mai bine vati ocupa timpul cu alte lucruri. Daca voua va place sa lucrati pentru alte persoane toata viata faceti-o. Lasatine pe noi, astia 5% din populatie care suntem diferiti de restu lumii sa ne dezvoltam afacerea. Nu va obliga nimeni sa intrati in Lyoness. Nu va convine, ok, sunt altii care doresc asemenea afacere. Eu sunt de 3 ani in Lyones si multumita domnului Ionica Gordan azi imi dezvolt afacerea si nu am nevoie sa lucrez pentru altii. Eu si intreaga familie.

Bogdan spunea...

Si in legatura cu iesitu din afacere... daca ai intrat cu adevarat in afacere, cu o suma de bani in avans si nu mai vrei sa continui poti sa faci un contract de vanzare cumparare si il vinzi cu totu. Se schimba numele, adresa, tot. si tot trece la persoana respectiva. Vas ruga sa nu mai atentati impotriva acestei afaceri pt ca pe langa ca nu a fost infintata in Romania. Credetima, puteti avea probleme mari deoarece este recunoscuta in 4 continente si persoane foarte influente o dezvolta. E alegerea voastra. Si ma gandesc ca domnul Ionica ti-a prezentat afacerea dupa cum vorbesti despre el. Dar sunt convins ca el ti-a spus la sfarsit ca daca vezi din asta o afacere intra, daca nu, nu are rost. Te inteleg. Nu ai vazut o afacere si nu mai vrei sa continui. Vinde idul Lyoness si ai scapat. Atat de simplu.

Stefan Vladu spunea...

@bogdan Am inteles punctul tau de vedere. Daca tot comantezi fii macar la subiect, incearca sa nu te repeti.
Am avut si eu o intamplare reala pe care am pus-o pe net. Inainte sa fac lucrul acesta am dorit sa rezolv amiabil problema cu cei de la Lyoness, dar se pate ca nu s-a putut. Nu vreau sa va stic afacerile sau ceva de genul acesta. Pur si simplu nu sunt multumit de modul lor de a pune problema, si nici de valoarea cashbackului care tot scade!

Bogdan spunea...

Credema cashbackul nu scade. Nu stiu ce ai vazut si poate te-a facut sa crezi ca a scazut. Nu e asa. Te-am inteles. Problema este ca ai lasat un comentariu pe CNZ(clujul necenzurat) si ai atentat impotriva domnului Ioan Gordan si intregii afaceri. Asta ma deranjat pe mine. Acuzati si nu cunoasteti persoanele. SI banii din contul de cumparaturi se folosesc doar prin siste oricati ai avea. Si asta se specifica cand te inscrii daca citesti contractul. Casuta aceea in care ii scris foarte mult care nimeni nu o citeste si da direct ¨accept¨. Imi pare rau ca ti sa intamplat asta dar din punctul meu de vedere nu trebuie sa se ajunga chiar asa.

Stefan Vladu spunea...

Am inteles. Nu am lasat nici un comentariul impotriva lui Ioan Gordan. Nici nu il stiu. Eu am alt sponsor si sunt din Bucuresti oricum!
Tot ce am lasast linkuri catre articol am pus fara numele vreunui sponsor. Care oricum, dupa cum am si scris nu are nici o vina. Imi pare rau ca s-a ajuns asa! Situatia putea evitata oricum de mult ...

Anonim spunea...

TEpari

NIXON spunea...

Sunt jurist si sunt dispus sa-i ajut pe cei ce au probleme cu Lyoness. Prezentati-mi situatia la fnivus@yahoo.com.Spuneti-mi ce nemultumiri aveti si pe ce va bazati (ce documente ati semnat).

Anonim spunea...

Din pacate eu il stiu pe Ionica si pe cativa escroci din gasca lui. M-au convins sa le unflu conturile cu 2000 de euro de la care ulterior mi sa spus sa-mi iau adio. Evitati aceasta firma deoarece trebuie sa-ti vinzi prieteni si rudele ca sa ai perspectiva unui castig.
Cei care sunt mai vechi in sistem castiga bani seriosi de la fraierii care intra cu 2000 de euro nu din cumparaturi cum se bat ei in piept.

Stefan Vladu spunea...

Intradevar ... din cumparaturi e o mare teapa. Totul e din principiul da-mi 2000 de euro sa iti spun cum sa devi bogat. Iar explicatia ïmbogatirii e : "Cauta alti fraieri sa dea 2000 de euro

Anonim spunea...

Stefane, ai devenit cunoscut, dar stai linistit nu esti nici primul fraierit in aceasta afacere si nici ultimul.
Bogdane, esti un gunoi de om, daca iti permiti sa vorbesti cum ai vorbit, aici, Si din amenintarile tale directe, ce sa inteleg? Ca tot ce se spune este adevarat? Si ata te-a suparat tare. Aceasta afacere pute, precum persoanele care o tot lauda? Ca aceste persoane acuma se considera bogate si influente? Va tot laudati cu aceast afacere, dar tot va este frica sa iesiti cu ea la lumina.
Oricum, se pare ca d-nul Gordan si-a ales bine oameni, dupa chipul si asemanrea sa. Tot niste gunoaie si excroci. Sunteti mai rai ca pocaiti, cel putin aceia iti asigura un loc in Rai,

Stefan Vladu spunea...

Merci. Din fericire eu ma lupt pentru 70 de lei. Din cate vad aici problemele sunt mult mai grave. Nici nu vreau sa ma gandesc cum era daca pierdeam 2000 eur. Acum na, fiecare dupa cum il duce capu. Si aia care au dat 2000 au fost avizi dupa imbogatire. Oricum, ca sa concluzionez, firma care iti da banii inapoi petru orice cumparatura, nu vrea sa imi dea banii inapoi si nici sa ii folosesc nu pot. Ma pun sa mai dau :)) ca in bancul cu hotu si prostu!

Anonim spunea...

http://www.curierulfiscal.ro/2011/07/20/despre-riscurile-afacerii-lyoness-cu-un-membru-mai-vechi/
http://www.informatiadebihor.ro/ancheta/6102-lyoness-la-tribunalul-bihor

si cazuri sunt destule, nu trebuie decata sa le cauti
vezi si un articol din revista Kamicaze, te duce cu gandul mult mai departe, cum sunt atrasi in sistem oamenii, cum se face o selectie a lor, cum sunt sanyajati mai apoi, etc
ferice de tine ca ai pierdut doar acei 70 de lei, si nu mai mult
iar povestea frumoasa ca castigi la cumparaturi, este o minciuna, un neadevar. Daca ai curiozitatea de a cerceta un pic piata, observi ca pierzi mult mai mult, daca cumperi de la aproximativ 99% din partenerii Lyoness, decat iti ofera ei acel comision. Sunt multe magazine, mult mai ieftine, la care platesti pe loc mult mai putin, decat este acel comision.
Pacat ca oamenii cat in plasa acestor sarlatani. pacat ca politia / procuratura/ ANPC/ Fiscul, etc, nu a luat aceasta firma, aceasta afacere la verificat.

Anonim spunea...

ai ceva documente care sa dovedeasca ca ai incercat sa ajungi la o "intelegere" cu aceasta firma?
ai facut o plangere la ANPC Bucuresti?
daca tot consideri ca ai dreptate, dute si fa o plangere si la politie, stiu ei ce trebuie sa faca mai departe. Asta daca nu cumva, acest virus=lyoness nu s-ia bagat coada si prin politie, ceea ce nu ar fi de mirere. E stiut faptul ca politisti sunt primi in asemenea afaceri :)

Anonim spunea...

Un Zalauan.
hi, hi, hi, acest Ionica este fantastic. De la revolutie a facut numai afaceri una si una. Poate ca o sa i se infunde la un moment dat.
Din pacate, omul se lauda ca are relatii, cam peste tot. Chiar si la cei care ar trebui sa-i cerceteze afacerile. Nu de putine ori s-a laudat ca pe el nu-l atinge nimeni. Poate doar Dumnezeu, sau unul suparat tare pe el. Si nu sunt putini cei care povestesc despre relatiile si afacerile "reusite" cu acest om.

Stefan Vladu spunea...

Nu-l cunosc personal si nici nu stiu cine e. El isi face treaba :) daca ii merge sa fie sanatos. Oricum am depus la OPC, dar nu am primit raspuns. Nu ma mai complic cu politia, ca ar costa cat nu face :) Am scris doar asa sa se vada seriozitatea Lyoness!

Anonim spunea...

http://w ww.informatiadebihor.ro/ancheta/6102-lyoness-la-tribunalul-bihor
nu esti singur, si felicitari ca ai avut curajul si inspiratia de a face publica patania ta

Stefan Vladu spunea...

Cu adevarul nu ar trebui sa ii fie frica nimanui. Problema mea e minora, asa cum am mentionat mai sus. Nu mi-a placut modul lor de a rezolva problemele (sau mai bine zis de a nu rezolva).
Oricum sunt lamurit ca daca e sa ai acest card si sa te bucuri de cashback ... e o mare tampenie. Sunt 3 magazine mari iar restul tot felul de oameni care dau cu 15% mai mult de pe piata. Ca e gratuit e ok, dar beneficii nu ai multe. La mine la colt la butic nu a auzit nimeni de Lyoness, nu mai zic de Mega Image, Kaufland, Billa, etc...

timpsibani spunea...

Nu era mai simplu sa platesti cash benzina si gata ? Uite ce simplu au rezolvat altii problema http://www.timpsibani.blogspot.com

Anonim spunea...

Bogdan spunea...

Si in legatura cu iesitu din afacere... daca ai intrat cu adevarat in afacere, cu o suma de bani in avans si nu mai vrei sa continui poti sa faci un contract de vanzare cumparare si il vinzi cu totu. Se schimba numele, adresa, tot. si tot trece la persoana respectiva. Vas ruga sa nu mai atentati impotriva acestei afaceri pt ca pe langa ca nu a fost infintata in Romania. Credetima, puteti avea probleme mari deoarece este recunoscuta in 4 continente si persoane foarte influente o dezvolta. E alegerea voastra...
Va dati seama ca vin gorilele de pe 4 continente si va ciomagesc ca vorbiti de rau Lyoness :)))

Anonim spunea...

Bogdane, cumperi cumva un pachet premium? Se face reducere! Buna !
Sau poate ca sti pe cineva interesat sa cumpere?
Sau numai te-ai aflat in treaba si ti-ai dat si tu cu parerea? Ai auzit ceva zvonuri si le-ai luat de bune.
Pentru simplata informare, sunt o multime de conturi premium de vanzare, cu reducere de 10-20-30% sau si 50% reducere. Dar nimeni nu cumpara. Absolut nimeni. Si tot pentru simplata informare, afla ca cei vechi in sistem, sponsorii, ii indeamna pe cei care doresc sa "investeasca" in aceasta afacere, sa bage banii direct in sistem si sa nu cumpere un cont gata facut. Nu de alta, dar ei stiu bine, ca in aceasta situatie ei nu castiga nimic.
Dupa cum se mai spunea, bani se castiga din intrarile de noi membri premium si nu din cumparaturi.

Stefan Vladu spunea...

Poti sa pui pozitia ta pe okazii. Vad ca mai e cineva : http://www.okazii.ro/afaceri-vanzare/afaceri-domiciliu/pachet-business-lyoness-a51759900

lila spunea...

aceasta afacere trebuie studiata in profunzime si inteleasa,nici eu nu am inteles-o de la inceput dar am citit CGA de n ori pana l-am inteles si cu virarea banilor din cumparaturi trebuia sa va treceti datele bancare si cand se aduna suma de 43 de ron vi se virau automat in cont bancar...dar putea si sonsorul sa va ajute cu mai multe detalii

Anonim spunea...

Lyoness adica "leoaica" este o mizerie tipic evreiasca murdara. Informati-va inainte sa va duceti la marile intalniri ca la biserica. Toti astia care va vindeti prietenii, cunoscutii si familia pentru un 3% din ceva bagati bine la cap ca totul se va termina la un moment dat asa cum se termina toate mizeriile de genul asta iar voi veti ramane urati de toata lumea izolati si dubiosi dar mandrii ca ati facut afacerea vietii!

Anonim spunea...

lyoness este o afacere 100% legala puteti uita de judecata si plangeri (asta daca sponsorul nu a facut ceva)
problema este ca banii care promit ca vei castiga din cumparaturi nu vin din cumparaturi ci vin din ceva care ei numesc ¨unitati¨ se presupune ca de de fiecare data cand ai facut cumparaturi ei iti dau un comision (reducere) de X% ei isi iau comision de 1% si sponsorii de 0,5% dar mai ramane ceva rezidual care putin cate putin se aduna si cand implinesc valoatea de 50 de euro atunci ai o unitate de 50 si tot asa (sunt unitati de 50 de 150 de 300 si de aici in continuare nu mai stiu exact) casa completezi un ciclu trebuie sa ai 70 de unitati si atunci lyoness iti transfera aprox 450 euro. pana aici toate frumoase , dar ca sa implinesti 70 de unitati de 50 si 70 de 150 etc... trebuie sa faci cumparaturi bah......nici nu am chef sa calculez de cati bani , atunci firma iti ¨sare in ajutor¨ te lasa sa cumperi aceste unitati cu bani in metalic deci cumperi X unitati de 50 X de 150 si asa mai departe , daca gasesti 10 persoane care cumpara si ei unitati in scurt timp vei primi banii promisi. Sper ca am lasat destul de clar de unde vin banii care ii promit sponsorii.
nu e tzeapa nu e inselatorie , dar trebuie sas fi foarte atent la ce semnezi . Banca iti da un imprumut si iti ia dobanda si e legal.Directorul banci iti da un imprumut pt apartament si iti zice ca dobnda e de ROBOR+1% si descoperi ca defapt exista un punct care zice ca minim 2,5% nu poti sa zici ca te-a inselat daca nu ai citit.

vlad spunea...

Se pare ca tepele nu vor disparea niciodata , atat timp cat firea umana este lacoma . Nu conteaza nici macar nivelul de pregatire , educatia , informatia stapanita de oameni . Clienti pentru astfel de sisteme piramidale vor exista tot timpul desi pentru mine este un mare mister cum de oamenii tot mai cred in asa ceva dupa toate cate au trecut de 22 de ani incoace , incepand cu faimosul caritas , continuind cu safi , fni , diamond elite , delphyns si enorm de multe altele acestea fiind numai cele cateva pe care mi le aduc aminte. Bineinteles , metoda s-a rafinat continuu , plecand de la banalele si atat de naivele acum scrisori nigeriene. In rest , numai succesuri dezvoltatorilor afacerii leoaica .

vlad spunea...

Se pare ca tepele nu vor disparea niciodata , atat timp cat firea umana este lacoma . Nu conteaza nici macar nivelul de pregatire , educatia , informatia stapanita de oameni . Clienti pentru astfel de sisteme piramidale vor exista tot timpul desi pentru mine este un mare mister cum de oamenii tot mai cred in asa ceva dupa toate cate au trecut de 22 de ani incoace , incepand cu faimosul caritas , continuind cu safi , fni , diamond elite , delphyns si enorm de multe altele acestea fiind numai cele cateva pe care mi le aduc aminte. Bineinteles , metoda s-a rafinat continuu , plecand de la banalele si atat de naivele acum scrisori nigeriene. In rest , numai succesuri dezvoltatorilor afacerii leoaica .

Anonim spunea...

Si eu sunt unul dintre cei care a pierdut 1500 si ceva lei platiti ca avans cumparaturi. Nu ii mai pot recupera cu toate insistentele facute catre Lyoness Romania. Banii mei ii mananca altii, asa ca nu pot fi decat un MARE FRAIER.
LYONESS O MARE TEAPA . NU FITI FRAIER CA MINE SI BAGATI BANI IN ACEASTA ILUZIE.

Mihai spunea...

Uite aici un alt pagubit ce spune: http://www.afacerimlm.info/ce-nu-inteleg-la-sistemul-lyoness

Anonim spunea...

Întradevar este o înselăciune, aşa cum s-a mai întâmplat pe tava aceasta românească. Când am devenit membru al acestei lyoness-smecherii s-a comunicat tuturor celor de faţă că orice problemă şi nelămurire, orice informaţie, se poate afla şi prin telefon, dar nu este aşa pentru că dacă vreau sa-mi retrag suma de 700 de lei trebuie să mă adresez în scris, dar nici aşa nu mi se garantează că îmi pot recupera banii. Lucruri de acest gen mi se pare că numai la noi în ţară se pot întâmpla; şi uite aşa vorbim de alţi băieţi deştepţi...

Anonim spunea...

E teapa! M-am inscris si eu in Lyoness cu 1500Ron (pozitii), superiorul celui care m-a inscris m-a pacalit sa platesc repede repede ca vor veni altii sa cumpere pozitii... ca sa vezi... nu a venit nimeni sa cumpere nicio pozitie. Am vrut sa-mi retrag banii.... Nu se poate si au dreptate... in CGA scrie negru pe alb ca NU SE POATE!
Recomand celor care vor sa se inscrie sa citeasca bine regulamentul, sa fie siguri ca l-au inteles 100% si sunt in stare sa-l explice si altora.

Sistemul functioneaza cam asa:
Tu te inscrii si primesti banii doar din restituirile imediate (max 1%), daca vrei sa faci din lyoness o afacere trebuie sa ai card Business (peste 8000RON), sa cauti alti fraieri care sa faca cumparaturi multe care sa se transforme in pozitii, sau cel mai frumos se fac bani prin cooptarea altor fraieri care sa faca din Lyoness o afacere (adica sa vina cu bani de acasa). Pentru cei care au citit regulamentul pe diagonala, treaba cu pozitiile cu maturizarea pozitiilor (sistemul binar), NU SE VOR MATURIZA NICIODATA sau ... daca reusesti sa maturizezi o pozitie (ai 72 pozitii in spate... Dumnezeule.. o gramada mare de bani in buzunarele Lyoness) ca sa maturizezi urmatoarea pozitie trebuie sa faci inca....aici e surpriza: 35 de pozitii pentru urmatoarea inca 35 si asa mai departe!!!
Eu unul am de vanzare 3 pozitii cumparate.. daca este cineva interesat sa cumpere... am investit 1500 RON vreau macar 20RON!

Anonim spunea...

E teapa! M-am inscris si eu in Lyoness cu 1500Ron (pozitii), superiorul celui care m-a inscris m-a pacalit sa platesc repede repede ca vor veni altii sa cumpere pozitii... ca sa vezi... nu a venit nimeni sa cumpere nicio pozitie. Am vrut sa-mi retrag banii.... Nu se poate si au dreptate... in CGA scrie negru pe alb ca NU SE POATE!
Recomand celor care vor sa se inscrie sa citeasca bine regulamentul, sa fie siguri ca l-au inteles 100% si sunt in stare sa-l explice si altora.

Sistemul functioneaza cam asa:
Tu te inscrii si primesti banii doar din restituirile imediate (max 1%), daca vrei sa faci din lyoness o afacere trebuie sa ai card Business (peste 8000RON), sa cauti alti fraieri care sa faca cumparaturi multe care sa se transforme in pozitii, sau cel mai frumos se fac bani prin cooptarea altor fraieri care sa faca din Lyoness o afacere (adica sa vina cu bani de acasa). Pentru cei care au citit regulamentul pe diagonala, treaba cu pozitiile cu maturizarea pozitiilor (sistemul binar), NU SE VOR MATURIZA NICIODATA sau ... daca reusesti sa maturizezi o pozitie (ai 72 pozitii in spate... Dumnezeule.. o gramada mare de bani in buzunarele Lyoness) ca sa maturizezi urmatoarea pozitie trebuie sa faci inca....aici e surpriza: 35 de pozitii pentru urmatoarea inca 35 si asa mai departe!!!
Eu unul am de vanzare 3 pozitii cumparate.. daca este cineva interesat sa cumpere... am investit 1500 RON vreau macar 20RON!

Anonim spunea...

iti cumpar eu unitatile daca ne vedem la o cafea si sa te lamuresc in maxim o ora tot ce se intampla acolo si de ce se intampla asa.

O sa pleci bucuros ca ai 'scapat' si cu inima impacata ca ai inteles.

ce zici?

Anonim spunea...

Lyoness e fix pix,un sistem de spalare a banilor. Cand a returna 24% din TVA mai discutam. Pana atunci,plimbati-va in masinile voastre cu volan pe dreapta. In Romania,dati faliment fratilor.

Cristi spunea...

In primul rand firma isi plateste impozitele, banii pe care ii castigi tu, e de datoria ta sa-i declari si sa platesti impozit..daca nu, stai linistit ca fiscu' nu doarme ;). In al doilea rand voi sunteti aia tepari si japcari care ati privit afacerea asta ca pe un tun (bag 2000 E si gata ma imbogatesc peste noapte), studiaza putin ce inseamna marketingul de retea si apoi dati-va cu parerea.

Referitor la ala care are credit de cumparaturi de 70 RON din Bucuresti, eu am putut sa-mi iau bon de benzina si de 50 si de 100 de RON. Bonurile au valoare de 30, 50 si 100 in functie de comercianul unde vrei sa cheltui banii. Asta inseamna un sistem bine pus la punct, ai fi vrut sa scoti 71 de RON sau cat..?
Eu am intrat de ceva timp in afacerea asta, veniturile momentan sunt mici dar stiam asta de cand am intrat, si exact asta spun si ei: iti poti crea un venit suplimentar pasiv in functie de at de mult vrei sa te implici..nu scrie nicaieri ca te imbogatesti peste noapte. Daca asa de membri sunteti poate ati putea intra in biroul vostru personal Lyoness si sa cititi toate PDF-urile alea si apoi sa vorbiti. Pana atunci munciti pentru visul altora. ;)

Anonim spunea...

Promovez afacerea Lyoness in Romania de 2 ani si singurele provocari pe care le-am avut e infruntat a fost perceptia oamenilor cand e vorba de schimbare;daca pe tine schimbarile te influienteaza negativ,nu trebuie sa influientezi si parerea altora. Unul din angajamentele pe care mi le-am luat a fost sa nu folosesc procipii ale caror calitati practice si utile sa nu le fi constatat personal;este o atitudine extrem de importanta in zilele noastre cand parerea tuturor poate raspindi multe speculatii in numele adevarului;asa ca hai sa lasam parerea ta sa fie doar a ta....Lyoness este o afacere perfectibila conform Standardului SR ISO 9001.Speculatiile nu sunt standardizate.

Anonim spunea...

Salutare. Am si eu 4 pozitii si dupa mine am mai recomandat un direct cu 3 pozitii. Daca este cineva interesat de detalii: georgeneata@yahoo.com. Ms

Anonim spunea...

Stiti la ce e bun romanul cel mai mult:LA DAT CU PAREREA. Il rog pe Stefan si cei de seama lui sa nu-si mai dea cu parerea daca nu inteleg afacerea LYONESS. Ea merge si o sa mearga garantat cu si fara ,,EI´´
Multumesc.

Emil spunea...

bah... ce sa zic sunt doar dezamagit de prostia voastra ! atat a celor care spun ca lyoness este teapa , din punctul meu de vedere acesti oameni contrazic legea gravitatiei , sincer ! dar si voi cei care dezvoltati afacere ma dezamagiti pentru ca dati prea multa atentie acestor oameni , pierdeti energie cu tampitii ! sunt doar niste vampiri de energie evitatii !!! si mai era cineva care a zis ca vezi doamne lyoness este caritas ! doamne... nu mai zic nimic ca am inceput si eu sa ma enervez si sa imi pierd energia cu voi ! succes in tot ce v-ati propus ...

Stefan Vladu spunea...

Eu nu am expus decat problema mea clara cu lux de amanunte. Degeaba ma contraziceti in comentarii. Cand or sa imi dea cei 60 de lei poate nu o sa ii mai consider tepari :)

melnic viorel spunea...

Daca exista intr-adevar persoane care cred in aceasta "afacere",i-as recomanda sa-mi cumpere cele 5 pachete in care am investit 10 000 euro.

Mihai spunea...

si eu am patit-o cu ei, naspa ca tre sa umbli sa te rogi sa-ti dea banii tai.

Anonim spunea...

E o mare porcărie lyonessul asta țin minte ca mi-a făcut taica-miu card si îmi tot spunea cât de tare era ! Ce șmecheri ca nu ii venea lui sa creadă ca exista așa ceva ma rog. Aveam vreo 1500 lei pe card nici acum nu m-am atins de el mi-sa părut super slaba oferta ok carrefour si humanic sau nu știu ce magazin cu pantofi adică pe mine nu m-au impresionat. Si nici nu îmi pasă daca nu mai am cei 1500 lei pe card dar când era nebunia aia cu lyones ce șmecherie ce tare wow plătești 100 lei si iti intra 30 in cont =)) penibil poate in alte tari sunt tari sau au oferte adevărate dar nu aici cu o țara in faliment si cu toți taranii obosiți dimineața in stațiile de tramvai...aici tot ce este bun ajunge pe butuci.

Anonim spunea...

Ba pe mine nu ma interesează daca sunt tepari sau nu dar aveau niște oferte de iti venea sa razi. Aveam 1500 lei pe cardul si iti dai seama cât ma interesat daca i-am lăsat sa rancezeasca acolo. Cumpăr ceva de 100 lei si îmi intra in cont 30 =))) wow cât de generoși pai daca ma duc la firma si vând piese auto îmi intra in cont de 100x mai mult asta e pentru pensionari sau pentru sărăntoci nu ceva de viitor sau probabil cA greșesc Emile tu ești șmecherul care ii plac ofertele de cacat de la lyoness si noi prostii care nu înțelegem. Degeaba ești deștept daca stai într-o garsoniera. Cum am zis consider lyoness un jeg ca au oferte slabe.

Anonim spunea...

TEPARI NENOROCITI ......

Anonim spunea...

Lyoness este o chestiune de viziune. Acum ceva vreme un tip spunea ca Romaniei nu-i trebuiesc autostrazi. Romanii l-au crezut si l-au pus presedinte, l-au mai votat odata. Asta este viziunea romanilor. Dovada ca acest sistem nu este de tip piramidal, este aceea ca voi ati crezut asta si ati vrut sa dati un tun si iata ce se intampla cand lacomia isi face aparitia. Deci pana la urma cine sunt teparii !?! Fratilor va dau un sfat: NU VA BAGATI in chestiuni pe care nu le pricepeti ca sa nu mai aveti senzatia ca ati fost pacaliti. Si chiar daca o intelegi si nu ai VIZIUNEA la ce ti-ar putea folosi, stai acasa.
Lacomia salveaza ROMANIA!!!

Anonim spunea...

Lyoness este o chestiune de viziune. Acum ceva vreme un tip spunea ca Romaniei nu-i trebuiesc autostrazi. Romanii l-au crezut si l-au pus presedinte, l-au mai votat odata. Asta este viziunea romanilor. Dovada ca acest sistem nu este de tip piramidal, este aceea ca voi ati crezut asta si ati vrut sa dati un tun si iata ce se intampla cand lacomia isi face aparitia. Deci pana la urma cine sunt teparii !?! Fratilor va dau un sfat: NU VA BAGATI in chestiuni pe care nu le pricepeti ca sa nu mai aveti senzatia ca ati fost pacaliti. Si chiar daca o intelegi si nu ai VIZIUNEA la ce ti-ar putea folosi, stai acasa.
Lacomia salveaza ROMANIA!!!

Danut spunea...

M-au contactat si pe mine. Nu ma intereseaza. Mi se pare aiureala. Nu comentez mai mult.


Danut Outdoor



Gheorghe Peagu spunea...

Buna ziua tuturor nemultumitilor care sunt disperati ca au pierdut bani , multi sau putini depunandu-i ca avans la cumparaturi. Mai oameni buni nu ati pierdut nimic, banii vostrii sunt acolo, continuati sa faceti cumparaturi folosind avansul depus. Simplu vrei sa recuperezi 10 lei din avans, mergi la sediul Lyones cu 90 de lei si primesti bonuri Diverta de 100 de lei. Deci ti-ai recuperat 10 lei. Da stiu, lipsa de cultura, goana dupa imbogatire peste noapte, comoditatea de a pune creierul la treaba ii fac pe unii sa fabuleze, sa acuze, sa spuna lucruri neadevarate. O zi buna tuturor!

Anonim spunea...

Buna ziua,
Urmatorul comunicat de presa a fost trimis de Lyoness:
"Expertii confirmă poziția Lyoness: nu este vorba despre un joc piramidal!

Graz, 12.9.2013.
Expertiza juridică efectuată de renumitul expert în drept penal Univ.-Prof. DDr. Peter Lewisch sprijină în mod evident poziția juridică a Lyoness, aceea de a nu fi un joc piramidal.
”Am suținut în permanență faptul că la baza plăților efectuate de membri se află cumpărături precum și comenzi, iar plățile către aceștia reprezintă bonusuri provenite doar din cumpărături” declară purtătorul de cuvânt al companiei, Mathias Vorbach.

În același timp, în expertiza sa, Lewisch confirmă în mod clar: ”Comunitatea de cumpărători Lyoness nu este un joc piramidal în sensul paragrafului 168a Cod penal: nu există niciun sistem prin care se urmăresc câștiguri; comunitatea de cumpărători nu are la bază nicio schema piramidală: participanții nu trebuie să realizeze nicio investiție, nu sunt obligați să atragă noi membri și nici nu trebuie să se comporte în vreun fel anume. Conform rezultatelor expertizei, comunitatea de cumpărători Lyoness nu încalcă în niciun fel și în nici una din variantele sale prevederile paragrafului 168a Cod penal”. Formularea lui Lewisch este foarte clară:” Participanții la modelul de afacere Lyoness nu trebuie să achite nicio contribuție de membru, niciun avans și de fapt nicio sumă. De asemenea nu există nicio obligație de a realiza rulaje de o anumită valoare. Membrii înregistrați prin intermediul Membrilor Premiu nu sunt obligați să efectueze, la fel ca și aceștia, avansuri de bonuri valorice.”

De asemenea, expertiza ajunge și la concluzia că în Condițiile generale de afaceri nu este prezentă obligația ca membrul să recruteze noi membri.
Lewisch declară:” Membrii primesc remunerații doar atunci când ei însuși sau membrii recrutați de ei efectuează cumpărături la un partener comercial Lyoness. Din acest motiv, membrii sunt interesați ca membrii recrutați de ei să facă zilnic cumpărături, în mod activ. Însă nimeni nu este obligat să efectueze cumpărături. Dacă membrii nu desfășoară nicio activitate, nu rezultă costuri sau pierderi.” Prin aceasta, expertiza sprijină poziția juridica a Lyoness: membrii Lyoness nu trebuie să investească nimic pentru a se califica pentru system.

Lyoness funcționează independent de recrutarea de noi membri

Conform purtătorului de cuvânt al companiei, esențială în cadrul expertizei este și constatareacă întregul sistem Lyoness funcționează în mod independent ca și comunitate de cumpărători, indiferent de înscrierea de noi membri. Prin aceasta devine clar faptul că Lyoness se deosebește în mod radical de jocurile sau schemele piramidale ilegale.

Astfel, Lewisch subliniază în expertiză libertatea de alegere, de la sine înțeleasă pentru Lyoness: ”Nu există mize ascunse sub forma prețurilor de vânzare exagerate: Lyoness nu exercită nici o influență asupra stabilirii prețurilor partenerilor comerciali. O constrângere indirectă la o miză ascunsă este exclusă doar pentru simplul fapt că fiecare decide dacă și unde face cumpărături. Aceasta înseamnă că în cazul în care un membru dorește să achiziționeze un produs mai ieftin de la un comerciant care nu este partener Lyoness, o poate face, fără nici un dezavantaj.”.

Expertul legal concluzionează expertiza astfel: ”Exact obligația legată de jocurile piramidale de a deveni activ pentru a păstra sau înmulți cumpărăturile efectuate se deosebește în mod radical de modelul de afacere Lyoness: întrucât membrii nu realizează nicio investiție, nu este necesar ca aceștia să devină activi în vreo formă pentru păstrarea sau creșterea acestor investiții.”
Mai multe detalii despre Lyoness puteti afla pe www.lyoness.ro , iar despre cumparaturile cu Lyoness pe www.cumparaturi-lyoness.ro

Anonim spunea...

cine naiba i-a invatat limba romana pe angajatii Lyoness? sau au primit ptomisiunea ca daca fac campanie li se deconteaza clasele primare? este absolut scarbos ce se intampla, cu zecile de analfabeti experti in multi-level tra-la-la. praf in ochi, din acela ordinar!

Unknown spunea...

VAND RETEA SI POZITII LYONESS
Card Gold Romania
Card Gold Brazilia
In India sunt prezent in grupa I cu o pozitie si in grupa II cu o pozitie
Lifeline 32 persoane
Pret : 17500 RON – nu este negociabil
Tel : 0746790721

Unknown spunea...

VAND RETEA SI POZITII LYONESS
Card Gold Romania
Card Gold Brazilia
In India sunt prezent in grupa I cu o pozitie si in grupa II cu o pozitie
Lifeline 32 persoane
Pret : 17500 RON – nu este negociabil
Tel : 0746790721

ady spunea...

salut. nu sunt in sistem si nici nu vreau sa intru, dar manat de curiozitate am zis sa ma documentez putin atat pe forumuri romanesti cat si pe siteuri straine. Nu pot decat sa trag 2 concluzii din tot ce am citit:
1. "prosti" sunt cei care se lasa pacaliti de vorbe marete ca poti castiga bani si etc(probabil ca sunt si persoane care chiar castiga...si aici ma refer la ce din varful piramidei)
2.este un sistem piramidal din care castiga decat cei inscrisi la inceput si binenteles cei care l-au creat.
inainte sa va inscrieti incercati sa traduceti cumva aceasta pagina
http://behindmlm.com/companies/lyoness-us-review-cashback-and-investment-returns/ (si nu este scrisa de vreun frustrat in romania )
in rest numai bine va doresc!!!

Anonim spunea...

teapa

Unknown spunea...

Se merita sa fii membru lyconet? A castigat cineva? Cum se procedeaza, propriu-zis?

lucian vastag spunea...

mai lucian daca tu crezi ca se merita sa iti faci o firma unde sa muncesti ca sa functioneze, atunci se merita sa fii membru lyconet......... citeste conditiile din biroul tau personal de membru lyoness si spor la munca.... daca crezi e foarte corect, daca nu crezi la fel e corect si asa, tu te cunosti cel mai bine....

Anonim spunea...

Sunt niste Hoti......

Anonim spunea...

Hahaha , mă prăpădesc de râs. Nici măcar pocăiții nu-ți asigura un loc in Rai dacă nu le dai 10% din veniturile tale din timpul vieții!!!

Anonim spunea...

Un Blog de cacao. Foarte frumos. O postare din 2012 care nu are nici o relevanta cu realitatea. Ce sa-i faci suntem profesionisti, habarnisti si pareristi in aceeasi masura doar suntem romani.

Anonim spunea...

Lyonesss ...si-a schimbat numele ..LyConnet oare de ce ??
EE ..Va sun eu ..Diferite organizatii au dat in judecata aceata "firma profitabila"
Nu dejeaba in Elvetia (2016 )au fost acuzati de frauda "sistem piramidal". In Austria au mai multe dosare penale pe rol ..In Spania. Italia multe pareri negative
...am fost si eu contacta de o colega foarte tanara ..care din pacate isi vede viitorul in acest System piramidal . I-am dorit tot binele din lume ....le doresc tuturor care doresc sa practice aceasta meserie veche de sute de ani ...Si oamenilor de rand ...deschideti-va ochi , cititi contractele inainte de toate ( Si daca nu le intelege-ti ori contata-ti un avocat ori lasa-ti balta totul ....)