Bifat - Guns'n Roses ~ Bilete la Concerte, Despre Concerte si diverse lucruri sociale si tehnice !

22 septembrie 2010

Bifat - Guns'n Roses

Am ajuns si la Guns la concert.
Pot spune ca in clasa 8-a era trupa mea preferata si chiar aveam caseta cu melodiile de baza care tineau fara probleme un 'baiaram' : November Rain si Don't Cry.

Ajuns la Romexpo am fost surprins de amplasarea scenei cu spatele la turnurile gemene. Am stat in dilema daca sa iau bilet sau sa raman in spate si sa urmaresc la perfectie concertul.
Am incercat diverse metode de intrare (afisul, jandarmii, bisnitarii) dar fara sorti de izbanda ... toti tineau la pret si vindeau biletele mai scumpe ca la casa (desi casa era deschisa). Intr-un final, cand pe scena era cantaretul Danko Jones din Canada, stateam resemnat la intrare si urmaream intarziatii cum se grabesc la concert ... a aparut salvatorul. Un om imbracat bine, cu un pahar din sticla plin cu alcool, impreuna cu un bodyguard BGS mi-a oferit 2 invitatii cadou ca sa 'duc fata la concert' sa nu mai stau pe la usa. WOW si mitul ca daca vrei sa intrii la concert trebuie sa fii acolo se adevereste!

Invitatiile erau la gazon B. Nu prea am vazut eu prea clar ce se intampla ... in centru era si ditamai patratu inalt de pupitre tehnice. In spate sunetul s-a auzit destul de rau ... cand vocea era prea tare, cand prea incet.
Coada mare la WC, lipsa de pisoare pentru baieti s-a simtit ... fetele formand cozi imense.

Locatia in opinia mea este proasta in fata la pavilion, deoarece sunt 2 spatii verzi si te cam namolesti in ele, sau te prafuiesti ... in functie de sezon! Nu mai zic ca se vede mai bine din spate .... ca un fel de supergold-backstage tour!

Trupa de admirat .... desi a intarziat cum spun unii (eu nu stiu sa fie trupa care sa vina la timp la concert) a reusit sa tina doua ore jumate de concert plin cu melodii noi, vechi, cover-uri, solouri de chitara, voce, pian.

Mie mi-a placut sa vad trupa live.
Multora am impresia ca nu le-a placut pentru ca era trupa lor de suflet si aveau asteptari mai mari. Dar sa calculeze ca au trecut anii si peste Axel si peste noi!

Asa ca Don't Cry dupa banii de bilet!



---
-

2 comentarii:

Mihaela spunea...

Mie mi s-a parut chiar naspa la guns. Concertul a inceput la 22.30!! Cu muuuulta intarziere, lumea incepuse deja sa huiduie si pe buna dreptate!
Acustica super naspa, volumul era cand mai tare cand mai incet, se auzea doar vocea lui, el canta ca mamaie, ca tataie si putin ca Guns....
Am tras frigul naibii asteptand sa vina odata pe scena.
De vazut nu am vazut nimic! A existat o scena? Iar ecranele erau minuscule. Unul de neam prost pus fix in mijloc a fost cireasa de pe tort. "Datorita" lui nu puteai sa vezi chiar nimic in fata!
Overall impresia a fost de mediocritate, iar Guns e un nume. Cred ca asta a fost dezamagirea maxima.

constantin spunea...

fain articolul; esti profesor cu intratu la concert; no comment..sper ca ai bagat macar fata la concert :)
in rest faza cu don't cry normal ca nu tine la tine ca ai intrat gratis dar altii care au dat 120RON sa cam chinuie sa iti asculte sfatul!!