Poker online ~ Bilete la Concerte, Despre Concerte si diverse lucruri sociale si tehnice !

8 martie 2011

Poker online

Dupa ce am tot studiat treaba am ajuns la concluzia ca tot pokerul online este cel mai usor de practicat. Desi la inceput am spus ca este un joc ieftin de practicat (iti trebuie doar 52 de carti de joc), daca decizi sa joci cu 5-6 prieteni acasa, sa fie interesant, trebuie sa ai jetoane, o masa mare, bautura, mancare si astfel ajungi la concluzia ca nu mai este asa de ieftin.

Acum siteurile online au si un sistem de ‘Home Games’ in care poti sa iti faci propriul tau club de poker, sa inviti pe cine vrei si sa creezi propriile-ti turnee.


Pentru toate acestea nu trebuie decat da downloadezi un software, instructiunile sunt simple si sunt disponibile si in romana! Deasemenea poti juca si ocazional cu prieteni sau cu necunoscuti. Este mult mai relaxant decat sa mergi la casino sau sa organizezi petreceri de poker acasa!
Home Games este si preferatul lui Daniel Negreanu, idolul romanilor care se pricep la poker. El are o oarecare origine romana, parintii lui sunt de aici, dar s-a nascut in Canada.


Crearea unui club este uşoară – trebuie doar să alegi un nume şi un cod de invitaţie pentru club. După aceasta, vei fi purtat în lobby-ul tău exclusiv pe care îl poţi personaliza cu mese private Home Game şi cu turneele alese de tine.
Invitarea prietenilor este simplă – trebuie doar să le trimiţi ID-ul şi codul de invitaţie al clubului, apoi să îi accepţi ca membri.
Programarea jocurilor şi a turneelor durează doar câteva momente – alege tipul de joc şi nivelul de buy-in, apoi stabileşte data jocului tău Home Game online. Sistemul îi va notifica în mod automat pe toţi membrii clubului tău în privinţa jocului programat.

Success va doresc un careu de asi !


---

Niciun comentariu: