Aerosmith ... ca'n Germania nene ~ Bilete la Concerte, Despre Concerte si diverse lucruri sociale si tehnice !

19 iunie 2010

Aerosmith ... ca'n Germania nene

Aerosmith au fost perfecti aseara! Una peste alta era si normal sa fie fain si frumos, doar este trupa mea de suflet!
Aseara am fost si eu pentru prima data pe noua, mega-laudata Zone Arena. Nu mi s-a parut cine stie ce. Este o arena tipic romaneasca, fara prcare, fara asfalt, fara apa sa te speli sau sa bei si in ultimul rand cam fara spatiu singurul lucru care il avea era o coada mare la floricele si hotdog. Oricum pentru vazut meciuri la World Cup si mancat mici cred ca e OK.




Cu biletele am rezolvat ca de obicei pe ultima suta de metri ca de obicei. Am gasit la un pret bun 2 bilete la tribuna. La VIP esti boier: bei gratis, privesti de sus, poti merge la golden ring daca ai chef de pogo. Daca esti dibaci si ai prieten la golden poti sa ii inviti la tribuna sa-i vada pe Banica, Huidu, Bambucian si altii ...




Dupa ce a cantat in deschidere Raeomonn, cu o precizie de ceas elvetian, in jur de 21.00 a coborat o cortina cu logoul Aerosmith. Dupa mici pregatiri in care fanii erau in delir "cortina a cazut" si "americanii" au intrat pe scena.
Au cantat, s-au tavalit, au facut un show incendiar cu toate ca nu au avut efecte speciale, scene mobile si artificii. Una peste alta cred ca poti face o atmosfera frumoasa doar cu cantatul, desi mie personal imi place tehnica, flacarile, sa apara , sa dispara.


100% o sa fie evenimentul anului in Romania, asta daca nu o sa faca Iris ceva la toamna.
Chiar ma gandeam ca singura trupa care se apropie de ei de la noi din tara e IRIS, care are un show asemanator. Pacat ca Irisi nu sunt asa activi pe scena.



Video facut din tribuna:


---

2 comentarii:

Anonim spunea...

mi-au placut gesturile pe care st le-a facut cu obiectele date publicului (o bratara, o muzicuta si inca un instrument muzical, nu stiu cum se numeste), dar m-a dezgustat faptul ca a scuipat pe cineva din primele randuri, ori de la mine cel putin asa s-a vazut, si eram destul de aproape.
pe partea de muzica a fost, intr-adevar, foarte bine, desi uneori versurile nu se intelegeau. varsta, oare?

iulia1806 spunea...

A fost minunat! Gesturile... frumoase sau urate nu s-au vazut din locul in care eram eu. De auzit.. s-a auzit bestial.Felul in care au umplut scena mi s-a parut unic.Comparatia cu " Iris"... desi sunt o fana a lor mi se pare ingrozitor de exagerata. Sunt ai nostri, ii iubim asa cum sunt, mergem la concertele lor insa sunt asa departe de Aerosmith...