Poker Online pe dispozitive mobile ~ Bilete la Concerte, Despre Concerte si diverse lucruri sociale si tehnice !

23 martie 2011

Poker Online pe dispozitive mobile


Probabil multi dintre noi pierdem ore intregi pe transport. Catre munte, catre birou, catre discoteca, catre casa . De obicei toata lumea se joaca jocuri ‘arcade’ pe mobil, cum ar fi Angry Birds, Fifa, NFS. 
Ce ar fi daca ai putea juca poker online? Acum dispozitivele mobile au devenit foarte performante, iar conexiunile de internet mobil foarte rapide si pot suporta astfel de joc. Ba chiar sunt deja si programe in care poti juca poker online. Dar ce te faci daca siteul unde joci tu si ai 'rank' mare nu are versiune de mobil ?
In primul rand le scrii un e-mail sa le zici :D (glumeam)
Sa va dau un exemplu simplu :

Am prieteni fanatici, care nu se pot desparti de jocul de poker. Sunt angrenati in turnee, play-off-uri si tot felu de kestii. Deja progamul lor este in jurul jocului de poker. Ei lasa calculatorul deschis si il acceseaza de pe mobil cu software de remote computing (VNC, Team Viewer) si se joaca ori unde ar fi. Problema este mai nasoala daca calatoresti cu metroul. Ai putea avea pierdere de semnal chiar cand iti e lumea mai draga, noroc ca nu avem prea multe magistrale. Pentru aceasta problema nu am gasit insa o solutie dar poti descarca un program in care joci impotriva mobilului sa iti mai cresti experienta!


Jocuri de poker online poti gasi pe iphone, Adroid si Windows Phones !

---

2 comentarii:

Ciprian spunea...

Cred ca pokerul pe dispozitive mobile e un lucru bun pt ca multi o sa jaoce prin facultati/scoli , pe la servici si vor pierde bani datorita lipsei de concentrare totale la joc.

Sper la cat mai multe platforme de poker care sa poate fi folosite pe mobil.

Poker Online spunea...

PokerStars va lansa un client pentru dispozitive mobile in urmatoarea luna astfel ca se va alatura celor de la FullTilt, principalul lor concurent.