Sa moara usb -ul ? ~ Bilete la Concerte, Despre Concerte si diverse lucruri sociale si tehnice !

12 ianuarie 2010

Sa moara usb -ul ?

Cu putin timp in urma priveam cu scepticism disparitia floppy disk-ului. Toti aveam argumente in a-l tine in viatza ... ba ca iti trebuie o dicheta sistem, ba ca tii ceva in siguranta ori orice alt argument "tampit". Sa nu mai zic ca dischele mai nou "erau protejate la citire" (adica scriai ceva pe ele azi si  :)) !
Incet incet Floppyul a iesit din viata noastra si acum vedem viata frumoasa fara el.

Acum prietenii nostri de la google vor sa scoata pe dreapta si USB-ul.
Va imaginati o lume fara stick usb ? Sa ne tinem fisierele pe net si sa le accesem de oriund avem net ?

E tare ideea . Cred ca incet incet o sa migram.
Eu deja folosesc google docs si sunt foarte multumit !

cititi si pe blogul lor sa vedeti treaba


2 comentarii:

Constantin spunea...

ciao
1. al tine e de fapt a-l tine :)
acu' ca trecui de bariera lingvistica sa iti zic pdv-ul meu! bineinteles cntrar celui expus de tine :D pai de ce? simplu, usb nu va muri sau daca va muri va fi inlocuit de un alt dispozitiv similar lui si dischetei floppy adica va avea trasatura de device portabil si va permite o oarecare protectie a datelor mai personale ale fiecaruia, in masura in care este posibil! A uploada date personale - poze, filem de familei etc in masura in care nu te deranjeaza va echivala la un moent dat, daca nu s-a si intamplat deja, cu a le impartasi cu toata lumea (ca vrei sau nu), ca doar nu de aia se numeste spatiu public. E aici Maria ta fara excese de intimitate deosebite poate nu vei avea probleme desi la soata ta ma indoiesc. Insa sunt multe persoane care ar ori sa nu faca publicemateriale personale, printre care mai pot reaminti chiar si manuscrise ce este necesar a fi transportate dintr-un loc in altul in functie de locul unde dorim sa lucram. Detaliem cand ma chemi la bere ca vinul de la mine cred ca il gatasi :D

Stefan Vladu spunea...

Am corectat "lingvistica" !
Acuma e cu dus si intors. Spatiul e privat protejat de o parola. La fel si stikul, daca il pierzi e tot o expunere publica. Eu am gasit unu la concert :) si am violat intimitatea lu'u una! Cand vii iti explic.