Protest !!!! Cu asta dorm cu asta ma trezesc ! ~ Bilete la Concerte, Despre Concerte si diverse lucruri sociale si tehnice !

7 decembrie 2009

Protest !!!! Cu asta dorm cu asta ma trezesc !

Nimic nu era mai bun, acuma in perioada alegerilor ca un concert Altar.
Am mers in clubul Suburbia pentru prima data.
Singura surprindere a mea a fost ca era la etaj si eu m-am asteptat sa fie la subsol. In rest ok, spatios, exact cum trebuie pentru concerte rock.

In deschidere au cantat Conflict Metal si Negative Core (Ex Tarantula) amandoua din Bucuresti.
Prima trupa m-a distrat mai mult, daotorita versurilor mai politice si in limba mea materna, iar cea de-a doua nu m-a impresionat, cantand  numai in engleza.

Dupa cele doua trupe a venit si asteptata serii ! Concertul a cuprins cele mai cunoscute piese, dar si 2 aparitii noi: Under Control (numele noului album) si Make Yourself Heard. Cand am plecat de acasa eram convins ca  este lansarea noului album Undercontrol, dar nu, a fost o mica pacaleala electorala. La intrare ne-a dat un EP - Limited Edition cu 2 piese si promisiunea ca albumul "e pe vine" !

In rest concertul a fost de nota 10!

Poze gasiti la Iuliana pe blog!

3 comentarii:

Unknown spunea...

imi pare rau ca nu esti in stare sa apreciezi (in bine sau mai putin bine) o trupa care nu canta in limba ta materna...asta inseamna ca esti intr.atat de nationalist incat nu asculti decat muzica cantata in limba ta ? Oare tu nu primesti un mesaj si din muzica ? Ciudat, parca ai acelas discurs pe care mi l-a tinut si Dorin inainte de cantare : "cantati frate in romana, ca sunteti in Romania !... " . Pe langa faptul ca romanul intelege si alta limba (mai ales engleza), e treaba artistului in ce limba vrea sa se exprime, in ce acordaj, pe ce scule etc...pe langa asta, poate vreau sa inteleaga si strainu' despre ce cant...sau sunt obligat sa raman in tara asta ???????

Filip, vocea negativa

Stefan Vladu spunea...

Salutare! Bai e o onoare pentru mine sa imi scrii aici pe site. Na, acuma e parerea mea si imi plac trupele care canta in romaneste(am scris si in trecut critici la alte trupe aici). Apreciez mai mult. Voi puteti canta cum vreti, va dati seama si nu esti obligat sa ramai aici in Romania. Imi pare bine ca si Dorin e pe aceeasi unda cu mine.Mie pur si simplu imi place sa ascult trupe care canta in romaneste, nu din patriotism, pur si simplu asa am crescut(cu Timpuri Noi, Iris, Cargo)! Merci mult de comment si tinem legatura!

Unknown spunea...

poate am luat si eu treaba asta prea personal... nu vreau sa privesti comentariul meu ca pe un "atac" ! ceea ce vroiam sa subliniez e faptul ca EU cred ca daca ca trupa vrei sa ajungi cat mai departe in lume, ar trebui ca versurile sa poata "atinge" un public cat mai larg...chiar si Andy de la Altar, daca te uiti la interviul pe care l-a dat celor de la musichub, sustine acelas lucru...noul lor album va fi cu versuri in engleza, tocmai pentru a intra si pe plan international (din nou)...acum depinde de ambitiile fiecaruia... te salut si da, pastram legatura...

cheers !

Filip, vocea negativa