paradiselost ~ Bilete la Concerte, Despre Concerte si diverse lucruri sociale si tehnice !

8 octombrie 2005

paradiselost

In deschidere a cantat Luna Amara si Interitus Dei .
Nu mai imi aduc aminte de concert. 

Ce am gasit pe net :
Aproximativ 3500 de persoane au fost prezente, sambata seara, la concertul sustinut de trupa britanica Paradise Lost, la Arenele Romane din Bucuresti.
Membrii trupei au urcat pe scena in jurul orei 21.20, dupa ce in deschidere au cantat timp de o ora si jumatate formatiile romanesti Luna Amara si Interitus Dei, si si-au inceput recitalul cu piesa "Don't Belong" de pe noul lor album, "Paradise Lost", lansat anul acesta. Vocalistul Nick Holmes (foto) a promis in timpul concertului ca trupa se va intoarce in curand pentru un nou concert la Bucuresti, desi ultima aparitie din Romania a avut loc cu mult timp in urma, acum 11 ani. Cum era si firesc, Paradise Lost a privilegiat in concertul de la Arenele Romane piesele de pe noul album, care este de fapt un best of al formatiei. Printre acestea s-au numarat "Don't Belong", "Grey" si "Redshift".
Cu toate acestea, piesele de pe albumul "Draconian Times", lansat in urma cu zece ani, au fost cele mai asteptate de public: "True Belief", "Hallowed Land" si "Forever Failure". N-au lipsit nici piese de pe albumul "Shades of God" din 1992 ("As I Die"), "One Second" din 1997 si "Symbol of Life" din 2002. Trupa Paradise Lost este formata din Nick Holmes (voce), Gregor Mackintosh (chitara), Aaron Aedy (chitara), Steve Edmondson (bass) si Lee Morris (tobe). In spectacolul de la Arenele Romane, formatia britanica a cantat fara chitaristul Greg Mackintosh, care se recupereaza dupa o operatie pe care a suferit-o de curand, dupa cum au explicat membrii formatiei intr-o conferinta de presa. Acesta nu a participat nici la concertele de la Moscova si Sankt Petersburg si nu va putea performa nici la show-ul de la Sofia, care are loc duminica. Milly Evans este cel care i-a tinut locul. (D.M.)

Niciun comentariu: