Enrique Iglesias ~ Bilete la Concerte, Despre Concerte si diverse lucruri sociale si tehnice !

15 mai 2002

Enrique Iglesias

Concert puternic ... tin minte ca am facut rost de bilete de la Sandu Iulian. Nu prea mai tin minte asa ca postez ceva gasit pe net la Gazeta de sud :

Enrique Iglesias le cinta romancelor

Actualitate

Echipa tehnica si muzicienii care il vor sustine pe Enrique Iglesias in concertul de miine, de pe Stadionul National „Lia Manoliu“, au sosit in cursul zilei de joi la Bucuresti, dupa ce miercuri au cintat in Croatia, la Zagreb. 
Echipa lui Iglesias, care numara in jur de 30 de persoane, a fost cazata la Hotel Marriott. Enrique, care si-a anulat o aparitie televizata la Pistoia, in Italia, a sosit in Romania ieri-seara. Concertul de pe Stadionul National este ultimul in cadrul turneului pe care starul l-a desfasurat in Europa sub numele „One night stand tour“. 
Pregatirile pentru concert sint in plina desfasurare, au anuntat organizatorii evenimentului. Inca de marti a inceput instalarea scenei aduse din Italia. 
Structura scenei a fost astfel conceputa incit sa reziste la o viteza a vintului de 100 km/ora. Sunetul, care apartine productiei turneului lui Enrique, va fi suplimentat cu resurse din Romania, aprobate de echipa tehnica a cintaretului. In premiera pentru un spectacol organizat in Romania, concertul lui Enrique va beneficia de cinci ecrane de proiectie. Organizatorii intentioneaza sa activeze si cele doua tabele de pe stadionul „Lia Manoliu“. 
La concert va fi asigurata securitatea generala prin paza privata, dublata de jandarmerie si patrule de politie cu ciini, mai ales pentru a evita accesul ilegal pe stadion pe la tribuna a doua. In perimetrul stadionului vor intra in dispozitiv nu mai putin de 1.200 de jandarmi. Pina la portile stadionului „Lia Manoliu“ vor fi amplasate trei cordoane de control. 
Enrique Iglesias va beneficia de paza si de protectie de gradul zero. Accesul pe stadionul „Lia Manoliu“, la concert, va fi posibil incepind cu ora 16.00, prin cele 17 cai de acces. Accesul auto se face numai pe baza de permis de parcare. Copiii sub zece ani vor avea acces gratuit la concert, numai insotiti de parinti si cu conditia sa nu ocupe un loc pentru care a fost vindut deja bilet. Urmatorul concert din programul artistului va fi sustinut in Marea Britanie, in cadrul cunoscutei manifestari „Party in the Park“.


Dupa ce am citit ... pot spune ca nu a fost nimic iesit din comun din punct de vedere tehnic si artistic. Ce mi-au placut au fost melodiile cover cantate de Enrique !

Niciun comentariu: